Sunday, September 11, 2005

Tony Touch in Nederland


Reggaeton-artiest Tony Touch, vooral in de VS bekend met het liedje Play That Song (samen met Nina Sky en rapper B-Real van Cypress Hill), treedt op 30 september op in de Melkweg in Amsterdam. De Melkweg heeft met ¿Qué Pasa? een stevige reputatie opgebouwd wat betreft latino-muziek, met onder andere optredens van Sergent Garcia en Manu Chao, en elke vrijdagavond een reggaeton/urban latino party.

Tickets kosten 7 euro, lidmaatschap is verplicht en kost je 2 euro. Het laatste album van Tony Touch, getiteld met de ietwat onnozele woordspeling Reggaetony Album, bevat naast de single ook nog collaboraties met reggaeton-sterren als Tego Calderón, Don Chezina, Ivy Queen, Zion y Lennox, NORE, Voltio en Eddie Dee. Het is nu ook op de iTunes Music Store verkrijgbaar, wat waarschijnlijk betekent dat Play That Song binnenkort ook in ons Belgenlandje verkrijgbaar is!

(bron: Reggaeton.be)

1 comments:

Porteño said...

Juist terug van twee weken Italië: Reggaeton is hot in Italië, echt ongelooflijk. Elk uur zeker een keer Play that song van Tony Touch...