Sunday, January 22, 2006

Antilliaanse Feesten Indoor


Mailsgewijs bereikte ons het volgende heuglijke nieuws: 18 maart 2006 verwelkomt het Sportpaleis de 9de editie van de Antilliaanse Feesten Indoor. De headliners zijn niet mis:

  • Los Van Van (Cuba)
    De Rolling Stones van de salsa, helden in Cuba en ver daarbuiten. Juan Formell en zijn vijftienkoppig orkest zijn al sinds 1969 de belichaming van de cubaanse salsa, en hebben al honderden prijzen vergaard. Ze komen hun nieuwste CD Chapeando voorstellen (te koop bij Most Wanted Online en iTunes.
  • Kassav' (Guadeloupe)
    Kassav' maakt al 25 jaar zouk, en de groepsleden hebben (gezamenlijk en afzonderlijk) al een 50tal platen uitgebracht. Geroutineerd is dus het minste wat je van Kassav' kan zeggen. Op hun site kan je een groot deel van hun repertorium beluisteren, bij iTunes en Most Wanted kan je een paar Best Of's kopen.
  • Elvis Crespo (Dominicaanse Republiek)
    De belangrijkste merenguero van de laatste tien jaar komt het Sportpaleis in vuur en vlam zetten. Wereldhit Suavemente liet de wereld kennismaken met de moderne merengue, en ook in de volgende 4 albums bleef Elvis Crespo trouw aan de aanstekelijke ritmes, de lichtjes pikante teksten en de onmiskenbare feelgood vibe van de merengue popular. Kopen bij Most Wanted of iTunes.
  • El Palacio de la Salsa: het Sportpaleis wordt omgebouwd tot salsapaleis, de eerste verdieping althans. Met de beste latin DJ's van de lage landen.

Tickets kosten 30 euro in voorverkoop, check de site voor meer informatie.

Exact één week voordien komt Juanes nog eens langs in Vorst Nationaal - maart wordt een drukke maand. En een dure: ook Juanes kost 34 euro, tickets bij Sherpa.

0 comments: