Wednesday, October 19, 2005

Kort: Nieuwe releases in Europa

Shakira heeft haar tweede CD dit jaar klaar: Oral Fixation vol. 2 is deze keer volledig in het Engels. Eerste single wordt "Don't Bother" (te horen op haar site), een typisch popliedje waar absoluut niks latino aan is, wat me een excuus geeft om er verder geen woorden aan vuil te maken ;) Op 29 november ligt het album in de winkels, het bevat onder andere een Engelse versie van Día Especial, en een liedje samen met Carlos Santana (die zelf ook een nieuwe plaat uitbrengt).

Ook Ricky Martin staat klaar met een nieuw album. "Life" is een doorsnee popartiest-plaat: enkele hit-waardige songs, en voor de rest enkel CD-vulling. Al moet gezegd worden dat hij wel experimenteert met nieuwe invloeden: Oosters op de nieuwe single "I Don't Care", een poging tot R&B in "I Am", en reggaeton op "Drop It On Me" (samen met de Black Eyed Peas en de alomtegenwoordige Daddy Yankee). (Allemaal te beluisteren op zijn site). Samen met de obligate plakkers ("Save the Dance", "Stop Time Tonight") zorgt dat dus voor een warboel van een plaat die uw geld absoluut niet waard is. Moest je toch de behoefte hebben: je kan hem online kopen bij iTunes en Free Record Shop.

R. Kelly brengt als volgende single het redelijk leuke "Burn It Up" uit (twee weken geleden nog in de playlist), in samenwerking met reggaeton-artiesten Wisin y Yandel. De video kan je hier bekijken. Het album van R. Kelly kan je bij iTunes en Free Record Shop kopen, maar vergeet niet dat die vetzak pedofiele filmpjes maakt in zijn vrije tijd.

0 comments: