Sunday, October 16, 2005

Orishas in de AB


Volgende maand (om precies te zijn: maandag 21 november) treedt de Cubaanse groep Orishas op in de AB in Brussel. Iedereen kent ze waarschijnlijk wel van het liedje Represent (in lang vervlogen tijden gebruikt voor een Cha Cha-reclamespot). Een ander goed voorbeeld van de muziekstijl van de groep is de laatste single: Nací Orishas, net als Represent een mix van hiphop, rumba en traditionele Cubaanse guaguanco. Zonnige ritmes als waardige afsluiter van een prachtige nazomer. De CD's van Orishas vind je op iTunes.

Ze treden op in kader van het Vrijheidsfestival dat heel de maand in onze hoofdstad georganiseerd wordt, met als thema "Opkomen voor democratie en actief burgerschap". Hetzelfde engagement horen we ook in de teksten van Orishas, ze dragen een boodschap uit van sociaal engagement, tegen racisme en discriminatie.

Vorige concerten van Orishas in België (onder andere op de Antilliaanse Feesten) brachten Cuba telkens een beetje dichterbij, op 21 november is het weer zover. Bestel je tickets hier!

1 comments:

naambeltonen said...

Hi, heb je al van de nieuwste beltonen gehoord? Beltonen met je eigen naar erin! Lachu! :-)

Klik op naambeltonen om je eigen naam beltoontje te horen. Het is gratis!

Groetjes, Albert